29 Şubat 2008 Cuma

Yaba Daba Duuuu




Dile kolay tam 25 sene oldu,alamadı bir kupa.E ama kızmamak gerek,nede olsa tenekeden yapılmış bir şey yahu sonuçta.Hani altın kaplama olur,gümüş işlemeli olur,hani hiç olmadı üzerinde Brezilya halkına özgü festival motifleri olur tamam dersin,hepi topu tenekeden bir kupa.

Kupayı alamıyor değil hem de,almıyor.Niye mi? en nihayetinde onun büyüklüğü ne karpuz büyüklüğü ile,ne kamyon lastiği genişligi ile,ne Jimnastik topu ağırlığı ile ölçümlendirilemez,başka bir şeydir O.Bu başka bir şeylik,bozulsun istemiyorlar.

Maçtan sonra ki ağlamalar,yırtınmalar mı? ha bak onlar sadece adalet ve dürüstlük adına dile getirilen şeyler.Bunları dile getiren kişi ne kadar "ihaleye fesat karıştırmak","rüşvet anlaşması yapıp, rüşvet almak-vermek" tarzında,pembe suçlarla 1 yıldan 30 yıla kadar hapsi isteniyor diye,haberlerde adı geçen biri olsa da.

Neyse ney,biz kupada yolumuza devam ediyoruz.Artık bundan önceki gibi,kupada tecrübesiz olan ekipler çıkmayacak karşımıza.Takımımızın gereken ciddiyeti gösterip, kupayı havaya kaldıracağından kuşkumuz yok,ee 3 sene falan oldu yeter artık.

Hiç yorum yok: