18 Şubat 2008 Pazartesi

KARLAR DÜŞER ÇIĞ OLURUZ ÇOŞARIZ



Söyle feNerasyon
Sana ne olduuuu
------ -----
Cimbommu -----


Persembe´ye Almanya´da,90 dakikanin herhangi bir bölümünde susacak olan,biletini baska birine teslim etsin.

Sonuc ne olursa olsun (en iyisi olacak insallah,galip gelecegiz) destegin en BABAckosunu,en KRAL´ini hakediyor ASLANLAR,mac bittiginde gönül rahatligi ile SÜKÜR diyecegiz,göreceksiniz.

Yürüyoruz ve yürümeye de devam edecegiz,bazilari ürüsün dursun.En zifiri KARANlikta isik yakanlar cikacak,o sanli forma neredeyse bize dair bir ÜMiT hep varolacak.

Sampiyon olsun diye sevmedik,ama bu CETiN mücadeleyi cirkinlestirenlere inat kazanacagiz.Bizim varimiz,yogumuz,SERVET´imiz gönlümüzdeki Galatasaray aski,bu aski bu sezon bir kac kupa alip taclandiracagiz.

Farkindamisiniz acaba gafiller,yedek oyuncu tabirini ortadan kaldiran bir Galatasaray geliyor yukarilardan,önüne geceni icine alip yakacak bir VOLKAN gibi hemde,el mi YAMAN bey mi göreceksiniz,SERKAN demisti dersiniz.

Ayagi kirilma tehlikesi gecirmis,ama tek ayakla bile olsa,TOPAL bir sekilde oynamaya gayret gösteren,sizin sizden kac tane varsa hepinizin yüreklerinden daha kocaman yürekli gencecik ASLANLARIMIZ var bizim.Halami bizimle basetmeyi düsünüyorsunuz,hadi canim hadii UGUR´lar olsun.

Hic bir sey icin bosuna ümitlenmeyin,en büyük ümitlerinizin dallarini BALTAlayip,Sami YEN´in cimlerine gömecek bu cocuklar 27´sinde.

Bir tavsiye de Bizim Takim taraftarlarina,o gece ARDArda gelen gollerden sonra,Kral´dan "Redemption SONG" iyi gider :D

Hiç yorum yok: